Děkuji za návštěvu mých stránek. Přijďte zase :o) ... Adriana alias Jorja.As

A. J. Cook - životopis, filmografie

31. srpna 2007 v 14:18 | www.imdb.com |  → Herci CM
A.J. Cook se narodila 22. 7. 1978 v Oshawě (Ontario) v Kanadě jako Andrea Joy Cook. Od září 2001 je provdána za Nathana Andersona. Její otec je učitel a matka psychiatrička. Její tři sourozenci se jmenují Nathan, Paul a Angie. První zkušenost před kamerou má z roku 1997 kdy se objevila v reklamě na McDonald's. Před tím tančila, začala s tím ve 4 letech a věnovala se baletu, jazzu a "tapu".
Filmografie:
Criminal Minds .... Jennifer "JJ" Jareau / ... (44 episodes, 2005-2007)
Night Skies (2007) .... Lilly
Vanished (2006) (TV) .... Hope
I'm Reed Fish (2006) .... Theresa
Bloodsuckers (2005) (TV) .... Fiona
Tru Calling .... Lindsay Walker (21 episodes, 2003-2004)
Dead Like Me .... Charlotte (1 episode, 2003)
Final Destination 2 (2003) .... Kimberly Corman
The House Next Door (2002) .... Lori Peterson
Out Cold (2001) .... Jenny
Wishmaster 3: Beyond the Gates of Hell (2001) (V) .... Diana Collins
Ripper (2001) .... Molly Keller
First Wave .... Lindsay Tilden (1 episode, 2000)
Higher Ground .... Shelby Merrick (22 episodes, 2000)
The Spiral Staircase (2000) (TV) .... Local Girl
Teen Sorcery (1999) (V) .... Dawn
The Virgin Suicides (1999) .... Mary Lisbon
Blue Moon (1999) (TV) .... Alison
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal .... Lee Mason (1 episode, 1998)
Elvis Meets Nixon (1997) (TV) .... Hippie chick
Goosebumps .... Kim (1 episode, 1997)
In His Father's Shoes (1997) (TV) .... Lisa
Laserhawk (1997) .... Pretty Girl #1
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama