Děkuji za návštěvu mých stránek. Přijďte zase :o) ... Adriana alias Jorja.As

Jorja Fox - filmografie

10. srpna 2007 v 17:24 | http://zivotopis.osobnosti.cz |  → Jorja Fox
2005Next Exit ...Terri
2004CSI: Crime Scene Investigation - Dark Motives ...Sara Sidle
2003CSI: Crime Scene Investigation ...Sara Sidle
2003Down with the Joneses ...Bev Jones
2000Memento (Memento) ...Leonard's Wife
1999Hungry Bachelors Club, The ...Delmar Youngblood
1999Forever Fabulous ...Liz Guild
1998How to Make the Cruelest Month ...Sarah Bryant
1997Velocity Trap ...Alice Pallas
1997House of Frankenstein 1997 ...Felicity
1995Alchemy ...Josie
1995Jerky Boys, The ...Lazarro's Young Lady
1994Dead Funny ...Fate 3
1992Summer Stories: The Mall ...Diane (segment "Temptations")
1992Happy Hell Night ...Kappa Sig Girl
1989Kill-Off, The ...Myra Pavlov
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama