Děkuji za návštěvu mých stránek. Přijďte zase :o) ... Adriana alias Jorja.As

Shemar Moore - životopis, filmografie

28. srpna 2007 v 12:49 | www.imdb.com; www.osobnosti.cz |  → Herci CM
Celým jménem Shemar Franklin Moore. Narodil se 20. dubna 1970 v Oklandu v Kalifornii. Matka je běložka a otec je africký američan. Matka se odstěhovala do Holanska a v dětstní s ní mluvil jen německy. S otcem nebyl v kontaktu. Anglicky mluví od svých pěti nebo šesti let. Vystudoval Santa Clara University, zde působil v novinách a hrál v universitním baseballovém týmu.
Byl 17x nominaván na ceny v různých kategoriích, z nich vyhrál 9x.

Filmografie:
2005Diary of a Mad Black Woman ...Orlando
2004Greener ...Ricky Johnson
2004Seat Filler, The ...Trent
2004Reversible Errors ...Collins Farwell
2004Motives ...Emery Simms
2001The Brothers ...Terry White
2000Box Marley ...
2000How to Marry a Billionaire: A Christmas Tale ...Jason Hunt
1998Mama Flora's Family ...Lincoln Fleming
1998Butter ...Freddy Roland
1997Hav Plenty ...Chris
1973Young and the Restless, The ...Malcolm Winters (1994-2002, 2004-2005)
1971Soul Train ...Host (1999-2003)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama